Честитка по повод Курбан Бајрам од Македонско друштво “Илинден“-Tирана

Почитувани верниците со Исламска Вероисповед во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо ви честита Курбан Бајрам, со желба за многу лични успеси и бериќетна година.