Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë ju uron Gëzuar 28 – 29 nëntorin

Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë ju uron Gëzuar 28 nëntorin Ditën e Pavarësisë së Republikës së Shqipërisë dhe 29 nëntorin ditën e Çlirimit nga pushtuesit nazist-fashist