Etiketë: <span>Shoqata Maqedonase “Ilinden”-Tiranë</span>

Gëzuar Vitin e Ri dhe Shën.Vasilij

Shoqata Maqedonase “Ilinden”-Tiranë dhe Shoqata maqedonase “Ilinden”- Dega Gollobordë, ju uron Gëzuar Vitin e Ri të Vjetër 2016 dhe Shën.Vasilij me dëshirë për një vit të sukseshëm dhe të begatë!