Честитка од Македонско друштво „Илинден“ за 8-ми септември денот на независноста на Македонија Печати
Среда, 18 Септември 2019 16:41

Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо ви го честитаме 8-ми септември денот на независноста на Република Македонија. Да е вечен да го почитуваме и славиме овој голем ден.