Македонско друштво “Илинден“-Тирана изразува сочуство до семејствата на 15 загинати патници Печати
Вторник, 19 Февруари 2019 18:06

Македонско друштво “Илинден“-Тирана изразува сочуство до семејствата на 15 загинати патници во тешката сообраќајна несреќа што се случи на патот Скопје-Тетово кај Карпалак, од кои седум на лице место, а шест подлегнале на повредите во болница. Македонско друштво “Илинден“-Тирана посакува брзо заздравување на повредените.