Честитка од Македонско друштво „Илинден“-Тирана по повод големиот христијански празник Водици Печати
Среда, 23 Јануари 2019 23:50

 

 

Почитувани Македонци и Македонки, во името на Македонско друштво “Илинден”-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо, ви честитаме големиот Христијански празник Богојавление Христово - Водици. Бидете благословени и нека ни е честит големиот христијански празник.

 

Македонско друштво “Илинден”-Тирана 
Претседател Никола Ѓурѓај

 

Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо
Претседател Или Халилај