Честит 23-ти октомври Печати
Среда, 22 Октомври 2014 12:33

 

 

Почитувани Македонци и Македонки во Република Албанија во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо ви го честитаме 23-ти октомври денот на Македонската Револуционерната Борба да го почитуваме и славиме овој голем ден.

Македонско друштво “Илинден”-Тирана 
Претседател г- дин Никола Ѓурѓај

Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо 
Претседател г- дин Ули Халилај


www.ilinden-tirana.com