Честит 11-ти октомври Печати
Четврток, 09 Октомври 2014 09:47

 

 

Почитувани Македонци и Македонки во Република Албанија во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо ви го честитаме 11-ти октомври денот на востанието на Република Македонија, да го почитуваме и славиме овој голем ден.


Македонско друштво “Илинден”-Тирана
Претседател
г- дин Никола Ѓурѓај

Македонско друштво “Илинден”-Тирана Огранок Голо Брдо
Претседател
г- дин Ули Халилај


www.ilinden-tirana.com