Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Курсеви по Македонски јазик во Требиште Голо Брдо

 

Македонско друштво “Илинден”-Tирана Огранок Голо Брдо почна со организирање на бесплатни курсеви по Македонски јазик за дечињата Македонци во село Требиште областа Голо Брдо,Македонско друштво “Илинден”-Tирана Огранок Голо Брдо и Македонско друштво “Илинден”-Tирана се залага за зачувањето на Македонскиот јазик, култура,традиција и обичај во Областа Голо Брдо.


www.ilinden-tirana.com