Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов оствари средба со Македонското малциство

За време на престојот во Република Албанија, претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов оствари средба со претставниците на Македонското национално малцинство во Република Албанија.

 

 

 

www.ilinden-tirana.com