Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Македонскиот амбасадор ги предаде акредитивните писма кај претседателот на Република Албанија

Претседателот на Република Албанија г-дин Бујар Нишани го прими амбасадорот на Република Македонија во Тирана Република Албанија г-дин Стојан Карајанов ги предаде акредитивните писма.

 

 

www.ilinden-tirana.com