Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Честитка до православните верници

Почитувани Македонци и Македонки православни во Република Албанија и во целиот свет во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана во свое име, ви честитам христијанскиот празник Успение на Пресвета Богородица.

Македонско друштво “Илинден”-Тирана
Претседател Никола Ѓурѓај

 

www.ilinden-tirana.com