Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
ПОКАНА FTESË

ПОКАНА

Македонско друштво “Илинден” –Тирана

Почитувани Македонци и Македонки во Република Албанија годишната средба во село Ербеле - Маќелара Република Албанија кај црквата Св.Преображение ќе се одржи на 18-19.08.2013 година. Сите сте добредојдени.

FTESË

Shoqata Maqedonase "Ilinden"–Tiranë

Te dashur Maqedonas dhe Maqedonase në Republikën e Shqipërisë takimi i sivjet në fshatin Erbelë - Maqellarë Republika e Shqiprisë me rastin e festes të Shën.Preobrazhenie do të mbahet më datën 18-19.08.2013.Të gjithë jeni te ftuar.


www.ilinden-tirana.com