Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Честитка до верниците со Исламска Вероисповед

Почитувани Македонци и Македонки со Исламска Вероисповед во Република Албанија и во целиот свет во името на Македонско друштво “Илинден“- Тирана во свое име, ви честитам Фитер Бајрам, со желба за многу лични успеси и бериќетна година.

Македонско друштво “Илинден” –Тирана
Претседател Никола Ѓурѓај


www.ilinden-tirana.com