Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Отворен Почесен Конзулат на Република Македонија во Драч

Амбасадорот на Република Македонија Г-дин Веле Трпевски вчера во центарот на Драч, Република Албанија отвори почесен консулат на Република Македонија почесен консул е Г-дин Александар Пило. Македонските граѓани и Македонците во Република Албанија добија уште еден центар во Република Алабнаија каде можат да се обратат за сите евентуални прашања или проблеми кои ги засегаат.Гордо се вее Македонското знаме во Драч!

 

www.ilinden-tirana.com