Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Честитка за Божик од Македонското друштво „Илинден”-Тирана PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 06 Јануари 2020 22:30

Почитувани Македонци и Македонки, во името на Македонско друштво “Илинден”-Тирана и Македонско друштво “Илинден”- Огранок Голо Брдо ви честитамe Раѓањето Христово - Божик. Нека е честит празникот и за многу години. Христос се роди! Навистина се роди!

 

Македонско друштво “Илинден”-Тирана
Претседател Никола Ѓурѓај

 

Македонско друштво “Илинден”- Огранок Голо Брдо
Претседател Или Халилај