Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Јавна Соба”- Скопје во соработка со Mакедонско друштво “Илинден”-Тирана донира детски велосипеди PDF Печати Е-пошта
Четврток, 25 Април 2019 17:32

 

Mакедонско друштво “Илинден”-Тирана и „Јавна Соба”- Скопје, Македонија организираa акција за донирање на користени детски велосипеди и тоа на 25-28 Март 2019 година во „Јавна Соба”-Скопје, при што беа донирани преку 20 детски велосипеди, тротинети, ролерки и слични реквизити. Mакедонско друштво “Илинден”-Тирана и „Јавна Соба”- Скопје, ги донираa во Општина Пустец на 23 Април 2019 година. Општина Пустец ќе ги раздели во градинките на Општина Пустец, Мала Преспа. Mакедонско друштво “Илинден”-Тирана на хуаманите Скопјани и останати чинители им благодари од срце за овој велигденски поклон за најмалите во Општина Пустец, Мала Преспа.