Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Честитка до верниците со Исламска Вероисповед

Македонското друштво "Илинден" - Тирана на верниците со Исламска Вероисповед, ви честита почетокот на светиот месец Рамазан, ви пасакува лесен пост. Овој месец да служи како инспирација, искреност, разбирање и љубов.

Македонско друштво "Илинден" - Тирана


www.ilinden-tirana.com