Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Честитка од Македонско друштво „Илинден“-Tирана за 11-ти октомври денот на востанието на Македонија PDF Печати Е-пошта
Четврток, 11 Октомври 2018 12:53

 

 

Почитувани во името на Македонско друштво “Илинден“-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо ви го честитаме 11-ти октомври денот на востанието на Република Македонија, да го почитуваме и славиме овој голем ден.

 

Македонско друштво “Илинден”-Тирана 
Претседател г- дин Никола Ѓурѓај

 

Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо 
Претседател г- дин Ули Халилај