Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Среќен Божиќ и Нова Година 2014

Почитувани Македонци и Македонки во Република Албанија, во името на Македонско друштво “Илинден”-Тирана и во моје име, ви честитам Нова Година 2014, со желба за многу лични успеси и бериќетна година!

Со почит Претседател на Македонско друштво “Илинден”-Тирана г-дин Никола Ѓурај


Të dashur Maqedonase dhe Maqedonas në Republikën e Shqipërisë, në emër të Shoqatës Maqedonase "Ilinden"-Tiranë, dhe në emrin tim, ju uroj Gëzuar Vitin e Ri 2014, me dëshirë për një vit të sukseshëm dhe të begatë!

Me respekt Kryetari i Shoqatës Maqedonase "Ilinden"-Tiranë z.Nikolla Gjurgjaj

 

www.ilinden-tirana.com