Македонски (Macedonian)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
Дома Архива

15894413 10210265541826869 1337301706468601472 n

logo-fakturi

Macedonians rights in Albania

Macedonians in Albania
 
Благодарница “Илинден” на понарешен генерален координатор на Mакедонско друштво “Илинден“ -Тирана

На 01.11.2013 година во Тирана, Република Албанија претседателот на Mакедонско друштво “Илинден“-Тирана г-дин Никола Ѓурѓај му додели Благодарница “Илинден” на г-дин Ерјон Танај понарешен генерален координатор на Mакедонско друштво “Илинден“-Тирана благодарницата се додели за особен придонес за Mакедонско друштво “Илинден“-Тирана како и за Македонското Национално Малциство во Република  Алабнија. Ерјон Танај беше генерален координатор на Mакедонско друштво “Илинден“-Тирана во период од 2009 - 2013 година

 

 

 

www.ilinden-tirana.com